duminică, 31 octombrie 2010

sâmbătă, 30 octombrie 2010

vineri, 29 octombrie 2010

Cinema "Patria"/Shrek 4 vine la Ploieşti

Aventurile celebrului căpcăun şi ale prietenilor lui continuă în al patrulea episod al francizei, Shrek Forever After. Filmul va rula la Cinema Patria, de vineri, 29 octombrie. Spectacolul rulează în fiecare zi de la 15.00, 17.00 şi 19.00, iar preţul unui bilet este de 8 lei.

Continuarea in Adevarul de seara.

joi, 28 octombrie 2010

Ploiesti/Cinematograful din Ploieşti va fi modernizat

Singura sală de cinema disponibilă pentru ploieşteni este neatractivă în acest moment din cauza dotărilor depăşite din punct de vedere tehnic dar şi a scaunelor neconfortabile.
Toate aceste problem sunt pe cale de a fi rezolvate. Recent, la nivel central, Regia Autonomă de Distribuţie şi Exploatare a Filmelor „România Film" ( RADEF ) a luat decizia de a moderniza cinematograful din Ploieşti.

Continuarea in Adevarul de seara.

marți, 26 octombrie 2010

Ploiesti/Ce spune şeful Asesoft despre contractul cu Realitatea Media

Obiectivul asumat de Asesoft prin semnarea unui contract de management pe cinci ani cu compania Realitatea Media, deţinută de omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu, este de a obţine profit, declară Sebastian Ghiţă, 31 de ani, acţionarul majoritar al Asesoft. Contractul semnat între cele două entităţi prevede investiţii de 75 de milioane de euro pe durata a cinci ani şi o repartizare a profitului de 80%-20% între Asesoft şi Realitatea Media.

Continuarea in Ziarul Financiar.

luni, 25 octombrie 2010

Ploiesti/Cine este omul care a preluat Realitatea Media

29 de ani si 35 de milioane de euro avere. O imagine controversata, dar si un succes pe masura. Sebastian Ghita este unul dintre cei mai tineri antreprenori multimilionari din Romania. Cum a ajuns aici? Mult fler, dar si o geanta de piele, care ii poarta noroc de 10 ani incoace.

Continuarea in Ziarul Financiar.

vineri, 22 octombrie 2010

Fotografia zilei: Piata Profesor Arhitect Toma T. Socolescu


Pentru a onora numele arhitectului Toma T. Socolescu la 50 de ani de la trecerea acestuia in nefiinta, zona din fata Halelor Centrale poarta din aceasta saptamana denumirea de "Piata Profesor Arhitect Toma T. Socolescu".

joi, 21 octombrie 2010

marți, 19 octombrie 2010

Filarmonica "Paul Constantinescu"/Artişti ai Operei din Viena vor concerta la Ploieşti

În data de 20 octombrie, la ora 19.00, membrii Filarmonicii „Paul Constantinescu" din Ploieşti vor avea doi invitaţi speciali. Soprana Catharina Coresi-Lal şi Theodore Coresi care interpretează ca bas, ambii de la Opera din Viena, vor cânta uverturi şi arii din opere renumite.
Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti.

Sursa: Adevarul de seara

Prahova/“Micul Cernobil" de la Valea Calugareasca - dinamitat

In sfarsit, dupa ani si ani de asteptare, fostul combinat Romfosfochim din Valea Calugareasca - ,,Micul Cernobil’’, cum i s-a mai spus - va fi demolat si ingropat pe veci. Deja prima dinamitare a unei hale a avut loc saptamana trecuta, iar o alta este programata pentru astazi. Astfel ca, de la anul, ruinele inspaimantatoare nu vor mai speria localnicii decat din fotografii, iar pe terenul respectiv se va ridica un parc industrial ecologic la cele mai inalte standarde.

Continuarea in Prahova.

sâmbătă, 16 octombrie 2010

Ploiesti/Dulciuri de Budapesta, la Ploieşti

Ciocolată de casă cu nucă, salam de biscuiţi, jeleuri, caramele, fructe confiate, dar şi dulciuri de post produse în Budapesta pot fi cumpărate zilele acestea din centrul Ploieştiului.

Continuarea in Adevarul de seara.

Ploiesti/"Rechinul" Diaconu: "Trăiască boxul"

Ploieşteanul Adrian "Rechinul" Diaconu a fost surpriza serii la "Bell Center" din Montreal. Învins în ultimele două meciuri ale sale de Jean Pascal, Diaconu şi-a relansat cariera.

Continuarea in Evenimentul Zilei.