sâmbătă, 30 iulie 2011

Ploiesti/Flashmob pentru mişcare


Astăzi, de la orele 18, pe Bulevardul Castanilor din Ploieşti va avea loc evenimentul flashmob „Move Your Body”, care promovează dansul ca o modalitate foarte distractivă şi eficienta de a face mişcare.
Daca vrei sa faci miscare cu ajutorul direct a lui Beyonce, acum ai ocazia! In noul videoclip, cantareata propune niste miscari simple si rapide, care sa te ajute in doar 4 minute pe zi sa faci putina miscare pentru sanatatea ta! Asa cum este recomandat prin toate formele de mass-media si nu numai sa faci miscare cel putin 30 de minute pe zi. Coregrafia este una usoara, care combina atat miscari sportive cat si dansul intr-un mod distractiv. Acest eveniment este organizat de “Asociatia Ares’EL” si sustinut de trupa Goosip Street Dance.

Sursa/foto: Ploiestiul.ro

Fotografia zilei: A fost finalizata renovarea locului de joaca pentru copii de langa Monumentul Eroilor Sovietici

joi, 28 iulie 2011

Ploiesti/AFI a semnat cu Cora şi începe un mall la Ploieşti îngheţat de patru ani


Reţeaua franceză de hipermarketuri Cora continuă să semneze contract după contract, o nouă înţelegere fiind parafată cu israelienii de la AFI Europe în vederea deschiderii unui magazin în cadrul mallului AFI Palace Ploieşti, proiect îngheţat de patru ani, dar care ar trebui finalizat la sfârşitul anului viitor. [...]
AFI Europe, proprietarii mallului Cotroceni Park, au cumpărat încă din 2007 terenul de patru hectare de sub fosta fabrică Flacăra din Ploieşti în vederea dezvoltării unui mall, dar proiectul a fost amânat pe fondul crizei. La acea vreme numeroşi investitori imobiliari plănuiau realizarea unor malluri în oraş, dar lipsa finanţării şi a chiriaşilor a determinat blocarea tuturor proiectelor. Cora va ocupa 12.500 de metri pătraţi din suprafaţa de 26.500 de metri pătraţi a viitorului mall AFI Palace Ploieşti, fapt ce reprezintă un pas important în vederea închirierii ulterioare a mallului şi obţinerii finanţării necesare pentru con­strucţie.

Continuarea in Ziarul Financiar.

Later edit: Mai multe detalii despre cum va arata proiectul se gasesc aici.

duminică, 24 iulie 2011

vineri, 22 iulie 2011

Prahova/Sporturi in aer liber si spectacol aerian, la Sirna

Maine, incepand cu ora 11, pe Aerodromul Sirna, va avea loc un eveniment aeronautic organizat in scopul promovarii sportului in aer liber si a aviatiei sportive. Manifestarea este organizata de Asociatia Pilotilor de Aeronave Usoare Motorizate si revista Pilot Magazin.
Publicul va putea urmari evolutii aeronautice cu diverse modele de avioane si aeromodele, precum si singurul girocopter din tara. De asemenea, se va realiza si o tombola, in urma careia castigatorii vor zbura cu avionul ultrausor, motodeltaplanul sau cu girocopterul.
In plus, se vor desfasura si concursuri de ping-pong, darts si paintball si va fi organizat si un workshop care se doreste a fi o prima lectie de zbor pentru cei care vor asista.

Sursa: Prahova (articol preluat integral)

marți, 19 iulie 2011

Fotbal/F.C. Petrolul pune astazi in vanzare biletele pentru meciul cu Otelul Galati


Incepand din aceasta seara, de la ora 19.00, la magazinul oficial al clubului FC Petrolul Ploiesti, amplasat in incinta complexului Winmarkt Omnia, zona "Galeriile Comerciale", vor fi puse in vanzare biletele pentru partida dintre FC Petrolul si Otelul Galati, contand pentru prima etapa a Ligii I, editia 2011/2012. Pretul biletelor este urmatorul: 10 lei - peluze, 20 lei - tribuna a II-a, 30 lei - tribuna I, 50 lei - tribuna 0. In zilele de vineri, sambata si luni, tichetele se vor vinde si la stadionul din Buzau. Intalnirea se va desfasura luni, 25 iulie, cu incepere de la ora 21.30, la Buzau.

Sursa text: FCPetrolul.ro
Detalii despre organizarea suporterilor in vederea acestui meci se gasesc pe DoarPetrolul.ro

sâmbătă, 16 iulie 2011

Ploiesti/Festivalul Simply Romania la Parcul Bucov

Duminica, 17 Iulie 2011, orele 16-20 in Parcul Constantin Stere Bucov va avea loc festivalul din cadrul proiectului cultural Simply Romania. Festivalul va induce patriotismul in inimile romanilor de la dans popular romanesc la expoziție arhitectura traditionala romaneasca.
Participanții se vor bucura de o varietate de activitați precum dans popular romanesc, teatru in aer liber, muzica tradiționala și expoziții de arhitectura tradiționala romaneasca, toate acestea intr-un mediu natural. In programul de dans popular romanesc și muzica tradiționala ii veți intalni pe tinerii din grupul de dans de la Casa de Cultura I.L Caragiale,iar teatrul in aer liber va fi prezentat de catre trupa MOFT din cadrul Casei de Cultura a Studenților. De asemenea vor fi expuse lucrarile domnului Ion Ionița, lucrari ce ilustreaza arhitectura tradiționala romaneasca.

Continuarea aici.

Video: Stadiul lucrarilor de reconstructie la stadionul "Ilie Oana"

miercuri, 13 iulie 2011

Ploiesti/Cablurile mai rămân în peisajul Ploieștiului

Operatorii de internet, televiziune prin cablu și telefonie au fost obligați, printr-o hotărâre luată de Consiliul Local în decembrie 2003, să-și treacă pe sub pământ cablurile „arborate" pe stâlpi, în termen de cinci ani. Desigur, la un calcul simplu, observăm că termenul a expirat de mai bine de doi ani și jumătate, iar cablurile au rămas un obiect de mobilier stradal la ordinea zlei.

Continuarea in Adevarul de seara.

luni, 11 iulie 2011

Forbal/Amical Petrolul-Levski 3:2 (0-2)

Petrolul a intalnit astăzi, in cel mai tare meci de pregatire, formaţia bulgară Levski Sofia. Partida s-a incheiat 3-2 iar pentru petrolişti a marcat sârbul Komazec (min. 51, min. 58 si min. 76) intrat la pauză.

Continuarea pe site-ul suporterilor petrolisti DoarPetrolul.ro.

duminică, 10 iulie 2011

Ploiesti/Ploieştiul, implicat într-un proiect de transport public cu maşini electricePrimăriile oraşelor Ploieşti, Strasbourg, Formello, Universitatea din Lausanne, Institutul MINES ParisTech, alături de alte două companii elveţiene sunt implicate într-un proiect de dezvolare a unui sistem public de transport automat cu vehicule electrice.

Continuarea in Max-media.ro

Fotografia zilei: Bulevardul Independentei devine pietonal la fiecare sfarsit de saptamana

Fotbal/Stadiul lucrărilor la Stadionul ”Ilie Oană”

Peste 100 de persoane lucrează, la foc continuu, în fiecare zi, pentru a duce la bun sfârșit cel mai amplu proiect de după Revoluție, desfășurat în Ploiești și în județul Prahova. Este vorba de noul Stadion "Ilie Oană", a cărei contrucție urmează să fie finalizată, cel puțin oficial, până pe data de 15 august. În exclusivitate pentru fanii Petrolul Ploiești, observatorulph.ro vă oferă o galerie foto cu stadiul actual al lucrărilor la Stadionul "Ilie Oană".

Continuarea in ObservatorulPH.ro.

duminică, 3 iulie 2011

Ploiesti/Anul lui “Only You”! Vezi premiul câştigat la Derby-ul de Trap al României


Mihai Păun a câştigat, din nou, ceea mai importantă cursă a anului, la fel ca şi în ultimii ani, Herghelia "ROOL" impunându-se în "Derbyul de Trap" al României. A fost o cursă fără istoric, pentru Păun, care a dus armăsarul "Only You" spre o victorie de nepus la îndoială, nivelul cursei fiind unul destul de scăzut, cu mulţi cai care s-au "sufocat" pe distanţa de 2800 de metri, alergată în cursa cailor de 4 ani.

Continuarea in Prosport.