sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Ploiesti/Primul film documentar 3D românesc, "Culegătorii de folclor", în cinematografe, din 30 ianuarie

„Culegătorii de folclor” va fi lansat în România pe 30 ianuarie şi va putea fi vizionat în cinematografele din ţară. Pelicula este primul documentar etnografic românesc în format 3D realizat în România.
Acesta face parte din prima trilogie de documentare 3D artistice etnografice din România şi va include: „Culegătorii de folclor”, cel care va fi lansat la finalul acestei luni, „Moş Pupăză” şi „Nuntă în Maramureş”. Cele 3 producţii au scopul de a promova Maramureşul şi tradiţiile sale, iar dacă acestea vor avea succes, vor urma alte documentare 3D de prezentare a unor regiuni importante ale ţării, care merită să fie cunoscute atât de români cât şi de străini.

Continuarea pe Romaniafilm.ro.

Later edit: Filmul va rula in premiera la Cinema Patria din Bucuresti, luni, de la ora 18, fiind distribuit ulterior in toata cinematografele RomaniaFilm din tara prevazute cu tehnologie 3D.

marți, 3 ianuarie 2012

Ploiesti/Dezbateri publice privind propunerea de buget

Primaria Municipiului Ploiesti anunta ca va organiza in data de 4 ianuarie 2012 la sala de sedinte din cadrul Palatului Administrativ ,etaj III ,ora 10.00 si in data de 15 ianuarie 2012 la Teatrul Toma Caragiu ora 10.00 dezbateri publice privind propunerea de buget pentru anul 2012.Pentru informatii suplimentare si sugestii va rugam sa va adresati la adresa de e-mail buget@ploiesti.ro.

Sursa: Ploiesti.ro