duminică, 24 mai 2009

Ploiesti/Despre fiii penali ai sereistului şi mai penal Gheorghe Dumitrache, trimişi în judecată şi pentru determinare de mărturie mincinoasă!

”Aşa tată, sereistul penal Gheorghe Dumitrache, aşa fii, Tiberiu şi George”, scriam noi, în urmă cu fix doi ani, după vreo alţi trei în care ne ocupaserãm serios de subiectul sereiştilor penali prahoveni, Păltânea, Bucur, Dumitrache. Zilele astea, când în presă a apărut ştirea potrivit căreia cei doi fii ai lui Gheorghe Dumitrache au fost trimişi din nou în judecată, ne-am amintit de ameninţările pe care le primeam, în urmă cu doi ani, de la apropiaţi ai celor doi, când telefoanele ne erau ascultate legal, deci cu mandat special. Din păcate, putem să punem pariu că cei doi, dar şi tatăl lor, vor scăpa fără probleme, aceste dosare fiind făcute parcă pentru a le reface imaginea. Indiferent de dovezile produse de Doană şi alţi procurori, infractorii din justiţia românească sunt mai bine organizaţi şi au drept de viaţă şi de moarte asupra dosarelor. Trimiterea în judecată e doar primul pas spre libertate.

Sursa: AltPHel (saptamanal de satira)

Un comentariu:

  1. Nu cunosc situatia sereistilor si nici pe ei insa pe Doana il cunosc si ca sa nu las loc la interpretari subiective luati un citat de aici:
    " Sa-l luam de exemplu pe procurorul Vasile Doana, propus de ministru pentru functia de sef al SPM. Impresia mea este: 1, este lipsit de experienta, 2, si de foarte profund profesionalism. In al treilea rand, face din ancheta un spectacol. Dovada stau reclamatiile multiple facute la adresa dumnealui. Toti de aici l-am cercetat pe dl Doana.

    La ce concluzie ati ajuns daca l-ati anchetat?
    Ca este un aventurier judiciar.

    Ati folosit expresia si in referirile la generalul Voinea. Ce intelegeti mai exact prin asta?
    Pai, sunt cuplu. Au lucrat impreuna. Sunt oameni care fac justitie dupa carti de aventuri si dupa filme de actiune. Ca sa stiti."
    http://www.jurnalul.ro/stire-special/un-procuror-denunta-haosul-din-justitie-22174.html

    In completare studiati si http://www.infonews.ro/node/47999; http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-01-24/un-ofiter-in-rezerva-isi-cauta-dreptatea-la-cedo-caci-doana-l-a-lamurit.html;http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2007-01-20/cedo-a-obligat-statul-roman-sa-plateasca-oalele-sparte-de-procurorul-doana.html

    RăspundețiȘtergere