vineri, 15 mai 2009

Ploiesti/Ploieştiul va fi gazda celei de-a patra ediţii a Festivalului Hot Jazz Summer

Evenimentul care incepe astazi este dedicat aniversării a 40 de ani de la primul festival naţional de jazz, desfăşurat la Ploieşti. Timp de trei zile, pe scena Teatrului „Toma Caragiu” vor urca trupe cunoscute, din ţară şi străinătate, ale acestui gen muzical.
Programul Festivalului de Jazz de anul acesta va fi mult mai condensat decât în ediîiile anterioare. Timp de trei zile, de vineri până duminică, iubitorii de gen se vor putea delecta cu numeroase creaţii muzicale, trecând prin jazz modern, progresiv, rock şi chiar latino. Şapte formaţii din Belgia, Ungaria, Danemarca, Polonia, Olanda, Germania şi România vor urca pe scena Teatrului „Toma Caragiu”. Ediţia de anul acesta a fost organizată în parteneriat cu Festivalul de Jazz de la Sibiu şi cu sprijinul municipalităţii ploieştene. Pentru organizarea festivalului Primăria a alocat din bugetul local aproximativ 31.000 de euro, bani necesari pentru onorariile, cazarea şi transportul artiştilor.
Pentru ediţia de anul acesta, biletele s-au pus deja în vânzare. Preţurile sunt cuprinse între 20 de lei, pentru o singură seară şi 30 de lei pentru pachetul complet, de trei seri.

Sursa: PloieStiri.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu