joi, 27 august 2009

Prahova/“Prima Casa“ s-a dovedit a fi un fiasco total in Prahova

Programul “Prima Casa“ a inceput cu stangul, lucru demonstrat inca din momentul in care autoritatile anuntau ca oamenii pot depune dosarele pentru a se inscrie, dar bancile habar nu aveau care sunt conditiile pe care trebuie sa le respecte clientii. “Piedicile“ pe care trebuie sa le treaca cei care vor sa-si achizitioneze o locuinta prin intermediul programului nu s-au oprit aici. Desi oamenii pot, teoretic, sa beneficieze de oferta, agentii de turism din Prahova sustin ca birocratia si faptul ca oamenii primesc extrem de tarziu un raspuns final privind eligibilitatea dosarelor depuse nu fac altceva decat sa transforme programul intr-un adevarat fiasco.

3 comentarii:

  1. O sa fac un post pe tema asta..sa dea Dumnezeu sa fie intamplator, dar daca vezi oferta BRD pentru ,,Prima Casa'' innebunesti de ras: cica un cuplu de tineri fericiti ca au reusit sa ia suma totala de 57000 euro, pe 30 de ani, pot plati 323 euro pe luna dintr-un salariu cumulat de 606 euro.De ce nu au ales 666 de euro, ca era mai interesant nu? Halal colaboratiune..

    RăspundețiȘtergere
  2. @mediartys: Foarte interesant comentariul :). Mie mi-a zic cineva zilele astea ca a incercat sa ia un vredit de 60000 de euro si rata era de vreo 500 de euro....mai multa propaganda si reclama decat tranzactii!

    RăspundețiȘtergere
  3. daca faci socoteala ,la final de credit o sa ai surpriza ca ai cumparat o casa si ai platit doua

    RăspundețiȘtergere