sâmbătă, 21 noiembrie 2009

Galerie foto: F.C. Petrolul Ploiesti - F.C. Dunarea Giurgiu 0-0


Detalii suplimentare despre meci se gasesc pe DoarPetrolul.ro.

7 comentarii:

  1. De ce mi-a fost frica - ca Petrolului ii va fi greu sa bata echipa a doua, neoficiala, a Astrei - nu am scapat. A terminat dor la egalitate, 0-0, cu Dunarea Giurgiu. Va fi greu si la Concordia Chiajna, chiar daca nu se mai opreste din infrangeri. Va fi foarte greu cu Victoria Branesti, marea surpriza a turului de campionat si formatia care joaca mai bine in deplasare decat acasa.
    E bine insa ca suporterii raman alaturi de Petrolul, iar galeria este tot mai mare, acolo, la peluza dinspre maternitate. E si mai bine ca, indiferent de rezultatul final, elevii lui Vivi Rachita nu uita sa multumeasca pentru suportul moral primit timp de 90 de minute. Totusi, mai este (prea) mult pana departe! Chiar daca distanta fata de cel de-al doilea loc promovabil nu este deloc(inca) de nesurmontat. S-auzim de mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa o repriza a doua in care arbitrul de centru a inchis ochii la tragerile repetate de timp ale oaspetilor, la sfarsitul meciului dinspre tribuna a doua cei mai contestati jucatori au fost Elek si Budescu, ambii jucatori cu experienta care ar fi trebuit sa faca diferenta in acest meci...

    RăspundețiȘtergere
  3. Respect Cristi Vlad,Chiru si Pompi...restu..sa invete sa alerge...sa munceasca..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-a fost dor sa vad, un meci cu adevarat de B. Asa se juca pe timpuri in b, iar meciurile cu steluta 1 si steluta 2 ar trebui sa dispara din memoria noastra. Ce e aia sa ataci ? important este sa ai autobaza in poarta. Oricum magiun a zis ca atat putea sa faca cu ce are... si dupa cum arata la fata l-am crezut pentru ca avea un zambet ca pe vremuri la forestra !

    RăspundețiȘtergere
  5. @comi: N-am inteles niciodata suporterii care contesta catenaccio-ul ca sistem de joc. Ce, ala nu-i fotbal? Ca nu-i un fotbal spectaculos, e alta mancare de peste...
    Se stie ca Magiun e prieten cu bataia, dar sambata asezase bine jucatorii in teren...ba chiar Giurgiu a avut si cateva ocazii bune de a marca!

    RăspundețiȘtergere