duminică, 29 noiembrie 2009

Ploiesti/Campanie electorală pe bani murdari

Conpet Ploieşti, compania de stat controlată de Corneliu Anastase, tatăl preşedintelui Camerei Deputaţilor, face afaceri cu iz penal cu o firmă mafiotă, NAC Industrii. 80% din profiturile obţinute din trafic cu produse petroliere ajung în campania electorală din Prahova, a lui Traian Băsescu.

Sursa/foto: Telegraful de Prahova (articol preluat din editia tiparita de maine)

4 comentarii:

  1. Eu as vorbi mai mult de lucruri cu informatii sigure, verificate, nu as cita ziare de teapa telegraful, ziare vandute lui Luca si Co ... cei care au distrus Petrolul!
    Mai degraba ar trebui scris despre salariul directorului de la Eximbank, sau la nivel local despre Mafia din sindicatele petroliere ... si despre cei in opozitie cu PDL-ul. Asa s-ar scrie articole si pe baza dovezilor.
    Haideti sa fim impartiali!

    RăspundețiȘtergere
  2. Din ce stiu Anastare taie si spanzura la Conpet si pe la toate deconcentratele din Prahova! Iar impartial nu vreau si n-am cum sa fiu... :)

    RăspundețiȘtergere
  3. justitia sa-si faca treaba daca este adevarat! dar cate afaceri pe fata si mult mai mari nu s-au facut iar banii au ajuns in campania electorala? de ex. energie ieftina luata de la stat si vanduta la pret garnisit frumos facuta de X firma se cheama afacere "curata" nu? ori returnarea TVA-ului, cateva zeci de milioane in termen de zile facuta de dl.Varujan Vosganian pentru o firma in insolventa? apropo vorbim de zeci de milioane de euro spalate frumos si din care cu siguranta o parte au ajuns pe la psd, pnl ca doar Geoana nu a venit cu bani de la soacra sau poate de aceea nu a dat-o afara din casa sa il ajute la nevoie :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim: Se stie ca justitia a fost mereu in mana celor aflati la putere (in cazul nostru baselu-pd-l). Deci cum sa-si faca treaba?
    Apropo, nu ti se pare ca esti cam naiv? Tu defapt spui ca fura doar psd-pnl...dar pd-l nu fura (ca ei sunta cum la putere..)?
    Daca vrei sa faci propaganda portocalie...ti-ai gresit blogul!

    RăspundețiȘtergere