duminică, 29 noiembrie 2009

Ploiesti/Crin Antonescu şi Mircea Geoană au miting, luni, în Ploieşti

Mâine, de la ora 17.00, simpatizanţii PNL şi PSD sunt chemaţi să participe la cel mai mare miting politic din Prahova. Cele două formaţiuni vor fi reprezentate la vârf, prin preşedinţii Crin Antonescu şi Mircea Geoană. Evenimentul are loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Ploieşti, şi are ca scop susţinerea candidatului PSD în turul II al alegerilor prezidenţiale.

Sursa: Max-media

Later update: Din ultimele informatii, se pare ca la mitingul de maine va participa in premiera si primarul Sibiului - Klaus Johannis, propunerea pentru postul de prim-ministru a aliantei P.S.D. - P.N.L..

5 comentarii:

  1. Dupa cum este de asteptat - geoana o sa vina singur - ca doar asa o sa fie si la Cotroceni !
    Noroc ca nu va fi acolo! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. O sa vina toti trei, ca sa "trimita" un mesaj de unitate. Mai devreme am trecut pe la Casa Sindicatelor si pregatirile erau in toi....

    RăspundețiȘtergere
  3. @anonim: Se pare ca ai avut informatii corecte...din partea conducerii P.N.L. la miting au participat presedintele de onoare - Mircea Ionescu Quintus si prim-vicepresedintele Ludovic Orban.
    Johannis a anuntat astazi public ca nu se va implica activ in ultima saptamana din campanie. O decizie corecta zic eu!

    RăspundețiȘtergere
  4. Johannis nici el nu stie exact cum va dansa daca ar fi sa fie deci despre ce sa vorbeasca? cu siguranta daca v-a comenta prea mult o sa-si ia cateva suturi de la mai mari PSD-ului Crin nu a facut decat sa incerce a se agata de guvernare la fel ca Tariceanu, motociclistul care desi venea din mediu privat s-a comportat ca un bugetar autentic risipind fara numar ... Johannis este bagat doar pentru imagine dar care se pare pe alocuri nu este chiar imaculata sa nu mai zicem ca Sibiul nu este la un alt nivel fata de restul oraselor romanesti, cu siguranta locuitorii de acolo au adus plusuri fiindca au o alta mentalitate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mda..hai sa aruncam toata vina pe Tariceanu si moguli ca doar ei sunt vinovati! Numai baselu e imaculat!
    Cat despre Sibiu, numai "vina" lui Johannis nu e ca arata sa cum arata! Tare asta cu "mentalitatea" :)))

    RăspundețiȘtergere