luni, 28 decembrie 2009

Ploiesti/Aglomeratie in trafic

Trafic aglomerat in zona centrala a orasului.

10 comentarii:

  1. dai dreacu de prosti ce ai avem la conducerea orasului , ca daca ar scoate tramvaiul s-ar fluidiza cu cel putin 20 LA SUTA circulatia in oras

    RăspundețiȘtergere
  2. @Marius: De fiecare data, de sarbatori (si nu numai...) se instaleaza haosul in circulatia din oras mai ales la orele de varf. Din punctul asta de vedere am devenit un mic Bucuresti!
    @anonim: Desi sunt adeptul transportului in comun ecologic (troleibuz, tramvai) sustin desfiintarea traseului 101 care parcurge centrul orasului (pe Democratiei e jale)...lui 102 (avand traseul la periferie) sa zicem ca-i vad rostul!

    RăspundețiȘtergere
  3. de pe ce site (live camera) a fost luata poza...

    RăspundețiȘtergere
  4. @anonim2: www.ploiesti.ro, e un link in bara din dreapta --->

    RăspundețiȘtergere
  5. Aglomeratie si gropi. Pe 23 de August este teroare. S-a stricat tot asfaltul.
    Sa-mi bag picioarele in anusurile astora de la asfaltari. Daca il vad pe Volosevici pe strada ma jur ca il bat , inainte sa apuce cineva sa intervina!
    Abia astept sa plec din Romania!

    RăspundețiȘtergere
  6. @anonim 3: Mai peste tot in oras a plesnit asfaltul de zici ca-i pop corn :). Am vazut gropi serioase si pe sos. Vesrtului si Republicii (pe langa linia de tramvai), pe podul de la Gara de Sud si-n prima statie RATP din Bariera Bucuresti unde sunt niste gropi de-ti rupi picioarele! Si probabil nu sunt singurele...

    RăspundețiȘtergere
  7. Hai ma ca aseara am cautat gropi sa rupem o masina si jur ca nu erau :))! Doar hopul de pe republicii dupa sc. 14 , face toti banii!

    RăspundețiȘtergere
  8. @kALoo: D-abia asteptai sa faci pe victima! :)))
    Acum serios...sunt gropi destule si-n Ploiesti. A pus Fido cateva pe phonline daca te intereseaza. Pe mine o sa trebuiasca sa ma crezi pe cuvant ;)
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere