duminică, 27 decembrie 2009

Prahova24hours - Fotografia zilei

Fotografia a fost facuta azi dimineata in statia R.A.T.P. 8 Martie de pe bulevardul Republicii. De cand credeti ca n-a mai fost ridicat gunoiul din tomberon?

12 comentarii:

  1. Anonim cred ca are dreptate :)) urat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai grav este faptul ca dupa topirea zapezii si Craciun, tot orasul (cu exceptia centrului...) arata asa. Tomberoane care dau pe diafara, strazi nematurate, namol (de la nisipul aruncat pe strazi) etc. Groaznic, zici ca suntem un oras din lumea a 3-a. Noroc cu beculetele, ce ne mai "incalzesc"...pe unii dintre noi!
    Poate maine sa se schimbe ceva...

    RăspundețiȘtergere
  3. Urat, intr-adevar! Mai urat este insa ca nu ne crapa obrazul de rusine la toti de mizeria asta. Ne multumim sa aratam cu degetul, in loc sa facem ceva concret - si nu la urne! - ca sa nu mai aratam ca un oras din lumea a treia. Sa ma ierte Dumnezeu, dar mizeria o fac oamenii! Si tot oamenii sunt cei care nu curata mizeria facuta de altii. Cat il priveste pe cel care ii conduce pe cei cu serviciile face si el ce - si cat - poate cu nesimtitii din subordine. Asa era si in mandatul 2004-2008, si in mandatul 2000-2004 etc. Dar ne faceam, pe atunci, ca nu vedem ori ne interesau doar lucrurile frumoase din jur, asa putine cate erau! In concluzie, reamintesc bancul acela cu... traim intr-o tara frumoasa, pacat ca este locuita! Sarbatori fericite si... mai curate, evident, tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  4. @domnul Trestioreanu: Comentariul dumneavostra mi-a adus aminte de faptul ca-n ianuarie 2008, dupa ce strada pe care locuiesc (una foarte circulata de altfel) nu fusese maturata de peste o luna (!), ca urmare a unei sesizari catre Primarie a descins...cine credeti? domnul Socoleanu (la acea vreme viceprimar) in fruntea unui "detasament" de la Veolia...deh era an electoral pe atunci!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca tot e vorba de curatenie si ecologie,m-am gandit ca la primavara daca am sustinatori sa incepem o campanie de ecologizare a unui parc din Ploiesti,la alegere.Am prieteni care ma pot ajuta sa facem ceva bun pt Ploiesti.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Marius: Daca te decizi sa faci ceva la primavara, anunta-ma si pe mine...poate va dau o mana de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @1acolo ma bag si eu in proiectul tau.Astept detalii.
    Cat despre mizerie......oare cine o face?daca vezi ca un cos este plin nu poti merge inca 20-50 m pentru a arunca hartia in cosul urmator? (daca este mai gol).

    RăspundețiȘtergere
  8. Ok,ma pot baza pe voi.Ma bucur ca am ajutorul vostru. Ţinem legătura.

    RăspundețiȘtergere
  9. Problema e ca unii oamenii arunca resturile pe jos din lipsa de educatie, in timp ce Veolia nu-si face treaba pentru care e platita din banii ploiestenilor! Deci vina e impartita...dar parca Veolia chiar n-are scuze sa nu-si faca treaba pentru care e platita!
    Imbucurator este faptul ca din ce-am vazut azi prin oras, se pare ca lucrurile reintra in normalul cotidian. Macar atat!

    RăspundețiȘtergere
  10. 1acolo, o vom face! Acum un an si ceva erau multe tomberoane, dar smecherii s-au gandit sa le dea foc, sa le futa suturi si alte exemple. Pai nu trebuie astia pusi sa bage o munca in folosul comunitatii o luna? Romanul e fudul, de ce sa ridic eu pachetul asta de tigari din iarba? Nici veolia nu-si face treaba indeajuns, dar nici cetateanul nu se respecta!

    RăspundețiȘtergere
  11. @kaLoo: Cam asta-i adevarul...
    @Marius: Suntem patru petrolisti deja... :)

    RăspundețiȘtergere