miercuri, 30 decembrie 2009

Centrul INFOTRAFIC /Trafic rutier intens pe Valea Prahovei

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că circulaţia pe Valea Prahovei se desfăşoară îngreunat, mai ales pe sensul către Braşov, din cauza aglomeraţiei. La intrarea în Comarnic s-a format o coloană de autovehicule de aproximativ 4 kilometri. După Sinaia, se circulă în coloană până pe raza oraşului Buşteni.
Pentru evitarea aglomeraţiei, îi sfătuim pe conducătorii auto care vor să ajungă la Braşov sau la Predeal să circule din Ploieşti pe DN 1A prin Vălenii de Munte, Cheia şi Săcele.
Conducătorilor auto care se îndreaptă către zona Bran – Moieciu le recomandăm să evite deplasarea pe DN 1 şi DN 73 A şi să urmeze traseul autostrada Bucureşti-Piteşti – DN 73 Piteşti – Moieciu – Bran.
Au fost luate măsuri speciale de fluidizare a circulaţiei, cu întreg efectivul de poliţişti rutieri din judeţele Prahova şi Braşov, în sprijin venind şi agenţi de ordine publică şi de la posturile de poliţie.
În intervalul orar 11:00 – 15:00, dispeceratele de monitorizare de pe DN1 au înregistrat un record al valorilor de trafic: 18.600 de autovehicule la Bărcăneşti (cu 2.000 mai multe faţă de perioada din aceeaşi zi a anului trecut) şi 12.680 la Sinaia (faţă de 10.785 pe 30 decembrie 2008, în intervalul orar 11:00 – 15:00). Se preconizează că şi mâine traficul rutier se va desfăşura în condiţii similare, motiv pentru care se va asigura şi patrulare aeriană (în funcţie de condiţiile meteo), pentru o mai bună coordonare a echipajelor de la sol.
Totodată, s-a luat măsura devierii traficului greu pe DN1A.

Sursa: Centrul Infotrafic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu