miercuri, 24 februarie 2010

Teatrul „Toma Caragiu"/Ajutaţi-o să traiască! Spectacol umanitar pentru Alexandra

Miercuri, 24 februarie, de Dragobete, la Teatrul „Toma Caragiu" din Ploieşti va avea loc un spectacol umanitar care are ca scop strângerea unor fonduri pentru tratamentul Alexandrei, care în acest moment se află internată într-o clinică din Italia.
Pe scena teatrului ploieştean vor urca artişti din Ploieşti şi Bucureşti, printre care şi Nico, pentru două sesiuni de muzică clasică, acid-jazz, fusion, progressive music, electro şi R&B. În pauza dintre cele două momente muzicale, invitaţii vor avea ocazia de a participa la vernisajul unei expoziţii inedite.
Câţiva membrii de seamă ai Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Prahova, printre care şi preşedintele acesteia, Valter Paraschivescu, au realizat această expoziţie cu vânzare, donând lucrările lor pentru a susţine campania de sprijin pentru Alexandra. „La toate aceste activităţi pot participa toţi ploieştenii, nu se percepe bilet de intrare la concerte şi nici la expoziţie, fiecare poate însă dona ce sumă doreşte, sau poate cumpăra un obiect, în funcţie de posibilităţile lui financiare", explică Bogdan Stoicescu, organizatorul evenimentului.

Continuarea in Adevarul de seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu