marți, 2 martie 2010

Video: Bataie in Scoala "Nicolae Simache" din Ploiesti

Partea I...bataia din clasa:

Si continuarea...din curtea scolii:

Update 1: Violentele din Scoala "Nicolae Simache" au avut loc la aproximativ o luna de la ultimul caz de acest fel intamplat in Liceul Economic.

Update 2: Dupa ce Prahova24hours a semnalat cazul, imaginile au fost preluate si de Patraru.ro, Observatorulph.ro, PloieStiri.ro, Prahova, Evenimentul Zilei, Gandul, Adevarul, Mediafax.ro, Antena3.ro si Realitatea.net.



Update 3: Prahova24hours a repostat filmele (primul partial) dupa ce au fost sterse de autor de pe YouTube.com.

In final nu reusesc sa inteleg ceva...e pedepsit baiatul care a filmat si care practic a dat in vileag totul si scapa "smardoiul" care-o loveste pe eleva creata? Asa se face dreptate?

4 comentarii:

  1. Am crezut ca traim intr-o lume civilizata. Nu chiar intr-un pension de fete, dar nici asa - in "epoca" telefoanelor mobile cu camera de filmat - sa vezi doua june paruindu-se ca la piata, fara jena si fara frica de imortalizare a luptei lor, in care au predominat tragerea de par si degetele bagate in ochi. Parintii fetelor batause ce-or fi zicand? Dar profesorii lor, ca scandalul a fost provocat intr-o sala de clasa si, apoi, in curtea scolii?!? Nu or fi si ei de vina? E trist, oricum, unde s-a ajuns...

    RăspundețiȘtergere
  2. Crede oare cineva ca asta inseamna prevenirea violentei in scoli?Diriginta acestei clase este total ineficienta (vezi reactiile exagerate ale tinerilor si "morala" absolut stupida celui care ne-a aratat scoala din spatele gardului),agentul de paza e OBLIGAT sa anunte orice fel de comportament neadecvat iar d-na dir. scolii e clar incapabila!!! Ce se petrece in scoli nu trebuie sa fie SECRET DE STAT!

    RăspundețiȘtergere
  3. NU TREBUIE PEDEPSIT CINE A FILMAT.TREBE PEDEPSITA DOAR FATA GRASA ( NICOLE ) DE LA EA A INCEPUT TOTUL...DACA NU FILMA NU STIA NIMENI CE FEL DE SCOALA ESTE ACEASTA.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt total dezamagit de reactia celor indreptatiti sa ia masuri! Practic este incurajata legea tacerii in scoala!

    RăspundețiȘtergere