luni, 24 mai 2010

Ploiesti/Corala Danielescu si Cvartetul ARTYS intr-un concert inedit: ,,Indragosteste-te de muzica!''

Va astept la acest concert productie proprie...ceva unic si surprize multe...de fapt veti vedea saptamanile urmatoare o promotie media profesionista asa cum visez de mult sa fac: eu si prietenii mei vom vorbi despre muzica, vom da glas catorva din surprizele pe care le veti auzi in concert, vom vorbi despre sunet, va vom canta despre iubire si prietenie, vom vorbi despre voce, despre perfectiune si drumul frumos pana la ,,swing, soft sound and amazing feelings'' - totul multumita celor care au inteles frumusetea si inovatia ideii de divertisment prin arta sustinute de un concept media inovator... dar si, sau mai bine zis MAI ALES!!!- artistilor care au cooptat cu entuziasm la un proiect cultural/educativ independent in care am investit multa dragoste si energie creatoare.
Vom canta pentru voi Dansuri Ungare de Brahms, Cantece Rusesti, ,,Freamat de codru'' de Paul Constantinescu si alte minunatii si...pe masura ce ne ,,antrenam'' veti asculta tangouri celebre - ,,Parfum de femeie'', latino, muzica de film - ,,New York!'', ,,Ragtime'' by Janis Joplin si alte evergreenuri celebre plus...multe alte surprize!!
Biletele se găsesc la Casa de Bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor, str. Cuza Voda, Bd. Republicii, nr. 65 tel. 0244/511301.
Pret elev/student: 10 ron.
Pret intreg: 15 ron.
Pentru grupurile de elevi-studenti mai mari de 10 persoane, profesorul insotitor este invitatul nostru la acest concert, impreuna cu inca o persoana!
Pensionarii au o reducere speciala pentru acest concert - pot intra 2 pensionari achitand la Casa de Bilete pretul unui singur bilet adult.

Sursa/foto: Mediartys (articol preluat integral)

2 comentarii: