vineri, 18 iunie 2010

Ploiesti/Trai de cosmar pentru ploiestenii de pe Strada Fabricilor de cand s-a inchis podul de la Tatarani

Trai de cosmar pentru ploiestenii de pe Strada Fabricilor, de cand s-a inchis podul de la Tatarani. Si asta pentru ca pe langa casele lor circula de atunci, mii de masini zilnic, soferii scurtand astfel drumul spre Bucuresti pe acesta ruta. Norii de praf starniti de autoturismele care trec in viteza, le-au acoperit casele localnicilor. Nici soferii nu sunt mai fericiti. Drumul nu este asfaltat, asa ca isi rup masinile, dar macar fac economie de combustibil.

Continuarea in Prahova.
Sursa foto: Prahova

2 comentarii:

  1. Am trecut ieri pe acolo... si am ramas masca cate masini folosesc acest drum. E doar o portiune de drum de cam 1 km care nu are gropi nu nimic. E bunicel drumul. Dar mai sunt unii care merg cu viteza si fac praful sa se ridice in slavi. Nu este decat o casa care isi are resedinta pe drumul respectiv care nu este asfaltat. In rest toate bune.
    Sa-l asflteze acum nu cred ca va face acum decat sa incurce circulatia... asta trebuia facuta de la bun inceput. Din pacate la noi ca la nimeni

    RăspundețiȘtergere
  2. @SportulPh: Da, stiam ca drumul pietruit este in conditii bune...acum o saptamana (inainte de a se inchide podul) am fost si eu prin zona :).
    De acord cu tine, Primaria putea sa asfalteze km. pietruit astfel incat sa se cicule in conditii foarte bune, dar n-ai cu cine...
    Mersi de comentariu!

    RăspundețiȘtergere