vineri, 3 septembrie 2010

Galerie foto: Grav accident rutier pe bulevardul Bucuresti


Detalii aici.

3 comentarii:

  1. Am intrebat un sofer de taxi, al carui loc de munca este pe strada, zi de zi, unde sta cu mult peste cele 8 ore admise de Codul Muncii, de ce sunt atat de multe accidente foarte grave pe sosele, dar si in localitati. "Pai, cum sa nu fie, cu atatia nebuni cu carnet si masini meseriase?" - mi-a replicat el. In fotografii vad doua "masini meseriase", restul s-ar cam deduce, nu-i asa?

    RăspundețiȘtergere
  2. Este adevarat ca sunt multi nebuni care daca si-au cumparat o masina cu multi cai putere cred ca soselele sunt ale lor si pun in pericol propria viata dar mai ales a celorlalti soferi...insa de cele mai multe ori, accidentele se produc din cauza lipsei infrastructurii (a autostrazilor etc), oamenii se grabesc si apasa pedala unde nu este cazul din dorinta de a ajunge in viata asta acolo unde au nevoie sa ajunga cat mai repede.
    Tot aud la tv sintagma "vitezomanii" dar nimeni nu acuza autoritatile ca nu sunt in stare sa faca niste autostrazi pe care sa ajungi intr-un timp rezonabil (5-6 ore nu 12 ore) in orasele indepartate ale tarii, sa faca niste centuri ale oraselor mari mai de doamne ajuta (sa nu mai fie nevoie ca orasele sa fie traversate de cei aflati in trecere) etc etc etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. dar unui tampit ce s-ai faci cand merge cu 30-40 la ora vorbind la telefon? normal ca te enervezi si te obliga sa conduci [depasesti] agresiv

    RăspundețiȘtergere