sâmbătă, 2 octombrie 2010

Ploiesti/"Targul de toamna" la a noua editie

Astazi si maine, in zona cladirii Halelor Centrale din Ploiesti, se desfasoara cea de-a noua editie a “Targului de toamna", organizata de SC Hale si Piete SA. La aceasta actiune vor participa 13 agenti economici si 57 de producatori agricoli care provin atat din judetul nostru, cat si din Dambovita, Arges, Ialomita si Sibiu. Acestia le vor oferi ploiestenilor o gama larga de produse, printre care se regasesc legume si fructe, diferite sortimente de branzeturi, vin, must, produse apicole, dar si flori.
De asemenea, de la “Targul de Toamna" nu vor lipsi micii, pastrama, strugurii, mustul si vinul din podgoriile prahovene.

Continuarea in Prahova.
Foto: Prahova

7 comentarii:

  1. Nu stiu pe ce criterii s-au alocat acele spatii si cine le-a alocat , dar crede-ma ca acolo , in proportie de 80% , vei gasi tot speculantii de pe platou. Aceeasi tigani speculanti si aceasi mafioti de piata. Am fost astazi la mult laudatul targ si foarte greu am dat peste un "roman traditional" cu ale lui produse. Majoritatea erau tot speculantii nostri autohtoni . Aceeasi care, in fiecare dimineata, vand en-gros direct din microbuze, fara factura si alte acte ... cu stirea conducerii Halelor si pietelor (doar au si ei partea lor).

    RăspundețiȘtergere
  2. @un ploiestean: Posibil sa fie adevarat...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare :) Avem o Campanie care merita sustinuta !
    http://www.rable.dap.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Daniel, esti spammer.
    HUOOO !

    Admin, te asigur eu ca este adevarat.
    Pe multi dintre cei care vand en-gros ilegal, pe multi dintre cei care fac specula... ii cunosc. ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @un ploiestean : nu sunt spammer , citesc zilnic acest blog , am pus adresa doar sa intru in legatura cu adminul :) o zi buna !

    RăspundețiȘtergere
  6. Daniel,
    in opinia mea, tot spammer esti. Iar , raportat la insistenta de care dai dovada , se pare ca ai si mintea odihnita...

    RăspundețiȘtergere
  7. @un ploiestean : este opinia ta , eu nu ma bag ! o zi buna !

    RăspundețiȘtergere