marți, 30 noiembrie 2010

Ploiesti/Programul manifestărilor festive prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României

Primăria Municipiului Ploieşti va organiza şi în acest an, manifestările festive prilejuite de sărbătorirea Zilei Naţionale a României.
Astfel, pe 1 Decembrie, la ora 10:30, pe Bulevardul Republicii, în dreptul monumentului domnitorului Mihai Viteazul, se va instala garda de onoare. Începutul manifestărilor va fi dat la ora 11:00 şi va fi marcat de intonarea Imnului Naţional al României, urmat de oficierea unui serviciu religios, alocuţiunile persoanelor oficiale prezente şi de depuneri de coroane, jerbe şi buchete de flori la statuia domnitorului.
De la ora 12:00, va începe prezentarea de tehnică militară, care va fi însoţită şi de un survol al unui număr de două aeronave de tip uşor din cadrul Aerodromului „Gheorghe Bănciulescu”, Strejnic.
După încheierea ceremonialului militar, în jurul orei 12:25 va avea loc un scurt concert de muzică de fanfară.
Cu începere de la ora 12:30, Primăria Municipiului Ploieşti va oferi celor prezenţi tradiţionala trataţie cu fasole şi cârnaţi, atât în această locaţie, cât şi în alte două spaţii special amenajate, amplasate unul în Cartierul Vest (Piaţa Aurora) şi celălalt, în Cartierul Mihai Bravu.
Începând cu ora 18:00, în spaţiul dintre Palatul Culturii şi Palatul Administrativ, se va desfăşura un concert la care îşi vor da concursul următorii artişti consacraţi, în ordinea aparitiei: Domnica Sorescu, Irina Loghin, Heaven, Hara, Connect-R, Proconsul si Directia 5.
Finalul manifestărilor organizate pentru celebrarea Zilei Naţionale a României, va fi marcat de un spectaculos foc de artificii, care va avea loc la ora 22:30, în vecinătatea Palatului Culturii.

Sursa: Ploiesti.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu