marți, 28 decembrie 2010

Ploiesti/Un nou magazin Lidl, lângă Gara de Vest

Firma Hein România SA, deţinută de familia Patriciu a hotărât să vândă o suprafaţă de teren din Ploeşti firmei Lidl România, potrivit unei decizii a firmei, publicată în Monitorul Oficial. Tranzacţia a fost decisă la data de 24 noiembrie şi vizează un teren de 5.290 de metri pătrat, teren din intavilanul Ploieştiului, în zona Gării de Vest. Cele două părţi semnaseră un antecontract în acest sens încă din primăvara acestui an. Vânzarea este făcută de firma Băneasa Investiţii Imobilare, la care Hein România deţine 50% din capital, restul acţiunilor fiind în posesia membrilor familiei Patriciu, ca persoane fizice. Hard discounter-ul Lidl, retailerul cu cea mai mare reţea de magazine din Europa, este aşteptat să-şi deschidă în 2011 primele magazine din România. Recent, Lidl a obţinut avizul autorităţii de Concurenţă din România asupra tranzacţiei prin care a achiziţionat reţeaua de magazine Plus din România, deţinută de grupul Tengelmann.

Sursa: ObservatorulPH.ro (articol preluat integral)

3 comentarii:

  1. daca aici este gara de vest ,eu locuiesc in las vegas ,sau dero lever ploiesti sa mutat la gara de vest sau gara de vest sa mutat in nord langa dero level

    RăspundețiȘtergere
  2. @anonim: In poza apare primul magazin LIDL din Ploiesti aflat deja in constructie pe Sos. Vestului, langa Dero Lever.

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaaaaaaaaaaaaaaa ,asta era ,atunci de ce nu sa publicat o poza cu gara de vest ,sau arata cam naspa ca nu e renovata ?????

    RăspundețiȘtergere