 Brânză cu chimen, ardei gras şi mărar, urdă cu busuioc, brânză în coajă de brad, zacuscă de vinete şi ciuperci coapte pe foc de lemne ori dulceaţa din fructe de soc sunt doar câteva dintre atracţiile culinare ale târgului de slow-food.
Brânză cu chimen, ardei gras şi mărar, urdă cu busuioc, brânză în coajă de brad, zacuscă de vinete şi ciuperci coapte pe foc de lemne ori dulceaţa din fructe de soc sunt doar câteva dintre atracţiile culinare ale târgului de slow-food.Târgul s-a deschis astăzi în centrul Ploieştiului, în Piaţa Toma Socolescu. Producătorii vor fi în oraş, cu tarabele de bunătăţi, până duminică după-amiază.
Sursa/foto: Adevarul de seara
 

 
 
 
 Postări
Postări
 
 
%5B1%5D.jpg) 
 
 
 
 
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu