vineri, 18 februarie 2011

Cinema "Patria"/Caffe Cinema 3D, la Ploieşti

De săptămâna aceasta, la Ploieşti, vor începe lucrările pentru amenajarea unui cinema caffe în cadrul actualului cinematograf Patria.
Noua sală de cinema va avea între 60 şi 70 de locuri şi va fi dotată cu aparatură digitală. „Noul cinema va avea un bar în interior, iar în loc de scaune vor fi canapele cu măsuţe. În sală nu se va fuma, dar amenajarea acesteia va fi de aşa manieră încât cei care stau la bar şi vor să bea o cafea vor putea să şi fumeze. Noi sperăm ca până la jumătatea lunii martie, sala să fie finalizată", ne-a declarat Marius Iuraşcu, director R.A.D.E.F. România Film. La noua sală de cinema vor putea fi vizionate inclusiv filme 3D. Preţul unui bilet va fi 10 de lei pentru un filme 2D şi 15 lei pentru filme 3D.

Continuarea in Adevarul de seara.

4 comentarii:

 1. momentan imi permit sa rad de idee, da' poate se realizeaza totusi.

  RăspundețiȘtergere
 2. @mihaela: E serios anuntul, deja au postat un banner urias la intrarea in Cinema "Patria".
  Pe de alta parte, pe bulevardul Bucuresti, la parterul Centrului de Calcul am auzit ca se lucreaza la amenajarea unui alt cinema modern. Numai vesti bune in zilele astea...

  RăspundețiȘtergere
 3. Imi plac atitudinile optimiste, insa ma mentin sceptica si acra :) cu atat mai mult cu cat un cinema situat dincolo de pod pentru mine una e ca si cand n-ar fi.
  Oricum, am constatat si eu ca apar din ce in ce mai multe stiri interesante pe site aici. Sper sa fie de bine intr-adevar.

  RăspundețiȘtergere
 4. @Mihaela: In final conteaza faptul ca se misca lucrurile si-n Ploiestiul nostru drag :)

  RăspundețiȘtergere