vineri, 3 iunie 2011

Fotbal/Meciul promovării se vede pe ecran uriaş în centrul oraşului

Veste bună pentru suporterii care n-au mai găsit bilete pentru confruntarea de la Strejnic, dar vor să trăiască atmosfera meciului dintre Fc Petrolul şi CSM Râmnicu Vâlcea altfel decât din fotoliul de acasă.
Mâine de dimineaţă, în centrul oraşului, mai exact în zona Palatului Culturii, va fi amplasat un ecran uriaş, pe care va putea fi urmărită întâlnirea de la care se aşteaptă să consfiinţească promovarea "galben-albaştrilor" în primul eşalon. O performanţă ce ar urma a fi sărbătorită tot în locaţia de la Palatul Culturii, după încheierea partidei, acolo unde vor ajunge şi jucătorii şi antrenorii Petrolului.
Deşi, la un moment dat, s-a vehiculat ideea ca deplasarea de la Strejnic şi până în centrul oraşului să fie făcută pe jos, în cele din urmă s-a renunţat la această variantă, atâta vreme cât ea ar fi fost îngreunată şi de necesitatea obţinerii unor autorizaţii din partea autorităţilor locale.
Altfel, aşa cum era de aşteptat, interesul pentru partida de la Strejnic, ce va începe la ora 11.00, este unul enorm. În total s-au vândut peste 2000 de bilete, iar astăzi vor fi montate sectoare suplimentare la tribuna mobilă, astfel încat pe arena Conpet să poată intra cât mai mulţi suporteri.

Sursa: FCPetrolul.ro (articol preluat integral)
Sursa foto: DoarPetrolul.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu