luni, 13 iunie 2011

Ploiesti/Kaufland inaugureaza santierul unui nou magazin

Miercuri, 15 iunie, conducerea Kaufland România va inaugura lucrările de construcţie la un nou magazin în Ploieşti. Acesta va fi amplasat pe Bulevardul Republicii nr. 138, cartier Albert, accesul urmând să se facă din strada Alba Iulia. În ultima perioadă, Prahova beneficiază de investiţii masive în noi magazine din partea acestui grup, fiind în construcţie şi un complex comercial în Câmpina.

Sursa: ObservatorulPH.ro (articol preluat integral)

6 comentarii:

  1. @Marius: Da, o sa fie concurenta mare in zona de nord a orasului: Interex, MiniMax Discount, LIDL si acum Kaufland...

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce? Lidl ăla se va mai deschide? Nu de alta, dar lucreză la el de mult timp deja.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Mihaela: Da, probabil in toamna asta...lucrarile sunt destul de avansate. Probabil cu ocazia sarbatorilor de iarna se va deschide si Kaufland-ul din zona.

    RăspundețiȘtergere
  4. Este ceva care doar la romani se poate intampla, sa construiesti un hypermarket in mijlocul unui cartier de locuinte. Primaria Ploiesti a gresit cand a eliberat autorizatia de construire pentru un obiectiv care nu era in planul de urbanism al acestei zone.

    RăspundețiȘtergere
  5. @anonim: La cum se tot prezinta cartierul Albert (case construite haotic) mi-e teama ca nu exista un plan de urbanism detaliat.

    RăspundețiȘtergere