miercuri, 19 octombrie 2011

Ploiesti/C&A, Takko şi Deichmann deschid magazine lângă al doilea Kaufland din Ploieşti

Trei dintre cei mai activi retaileri de îmbrăcăminte şi încălţăminte de pe piaţa locală - C&A, Takko şi Deichmann - vor deschide mâine magazine în cadrul galeriei comerciale a celui de-al doilea magazin Kaufland din Ploieşti.
Situat în apropierea ieşirii din oraş către Braşov, complexul comercial este dezvoltat de firma InterCora, care a realizat mai multe dezvoltări pentru grupul Kaufland. Reprezentanţii C&A şi Deichmann au confirmat că vor deschide joi magazinele, în timp ce reprezentanţii Takko nu au răspuns solicitării ZF până la închiderea ediţiei.
Magazinul Kaufland va avea o suprafaţă de 6.300 de metri pătraţi, cel al C&A va avea aproape 1.200 de metri pătraţi, în timp ce unităţile Deichmann şi Takko depăşesc 500 de metri pătraţi. Potrivit site-ului companiei InterCora, un alt magazin va aparţine reţelei de mobilier Lem's, care ar putea ajunge în acest an la afaceri de peste 40 de milioane de euro printr-o reţea de peste 100 de magazine.

Continuarea in Ziarul Financiar.

4 comentarii:

 1. vazusem si eu saptamana trecuta panul ce facea reclama la Deichmann.
  Se pare ca am fost eu prea pesimista cand am crezut ca lumea nu prea mai are bani acum decat de strictul necesar. :)

  RăspundețiȘtergere
 2. @Miha: Bani sunt, uita-te in jur doar ca sa vezi cata ta ripisa se face. Magazine de tipul asta o sa se tot deschida la Ploiesti!

  RăspundețiȘtergere
 3. bani sa avem ca magazine sint o multime infinita...

  RăspundețiȘtergere
 4. @fotograf: Se pare ca sunt si bani: http://www.zf.ro/mediafax-biz-exclusiv/in-retailul-modern-mai-e-loc-de-peste-400-de-magazine-doar-patru-judete-au-potential-maxim-de-dezvoltare-8881251

  RăspundețiȘtergere