duminică, 5 aprilie 2009

Ploiesti/George Enescu, nu compozitorul, ci lectorul şpăgar, de la UPG

Aşa cum v-am promis, de data asta ne ţinem de campania pe care am anunţat-o, împotriva profesorilor şpăgari şi incompetenţi de la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti. Aşa cum v-am spus, nimeni de la UPG nu poate fi acuzat în ancheta aceea pe care o derulează prost poliţia, privind diplomele false. Numai că, profitând de acest scandal, ne-am gândit că ar merge să curăţăm un pic UPG-ul de toţi imbecilii care au ajuns la catedră şi, după ce că habar nu au ce predau, mai percep şi şpăgi de la studenţi.

Sursa: AltPHel (saptamanal de satira)

10 comentarii:

  1. este un nenorocit nu te trece oricat ai sti vrea numai bani sa il dea cineva jos ca nu e de el sa fie prfesor dar mite sa mai si predea

    RăspundețiȘtergere
  2. pe langa faptul ca este spagar mai este si mistocar

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca intelegeam ceva din ceea ce preda era ok, acum sa imi spuna cineva cum ii dau spaga :))

    RăspundețiȘtergere
  4. doar vorbe in vant... invatati si nu mai dati vina pe profesori!

    RăspundețiȘtergere
  5. va milogiti pt un 5 si nu stiti ce sa mai faceti sa treceti examenul... a cerut bani el??? ziceti merci ca i se face mila de voi si va trece in cele din urma, chiar daca nu stiti nimic!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai frumos si destept prof!

    RăspundețiȘtergere
  7. e adevarat, e si mistocar si spagar...si eu am facut aproape tot la examen(si stiu sigur ca era bine) si mi-a pus un amarat de 5....meritam mult mai mult si nu sunt subiectiva

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa l dea afara ca indiferent cat ai sti nu te trece decat pe criterii construite de el...care ati terminat stiti mai bine nu trebuie sa vi le enumar eu....a facut Universitatea de ras sa se spele pe cap cu el ca nu iau masuri radicale!!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. pentru cei care nu cred lucrul asta, am experimentat pe pielea mea ani de chin in upg. mergeai pregatit la examen cu siguranta de 80% ca s-ar putea sa pici examenul chiar daca ai invatat, pentru ca "inteleptii" profesori de la S.E asteptau bani de la tine iar ceea ce ai studiat acasa era egal cu zero. daca stiam de mitocania din upg nu as fii studiat niciodata aici...si eu care am renuntat la facultatea din italia ca sa studiez printre romanii mei, care te trateaza ca pe ltimul om. pentru ei nivelul tau de cunostinte este egal cu zero, atata timp cat nu le oferi bani. partea tragica, este ca in urma atator sanctiuni, inca se mai procedeaza asa... eu nici macar nu mi-am primit un cuprins de licenta, asa cum este normal... ca si asta costa! ar trebui ca studentii sa nu mai taca, VORBITI FRATILOR CA SA NU MAI POATA SA VA CHINUIE IN HALUL ASTA CA SUNTETI CAPABILI SA VA LUATI EXAMENELE SI FARA BANI!

    RăspundețiȘtergere
  10. Un jeg de om, mistocar, nu te indruma, daca ii pui intrebari legate de examen te lasa pe Seen. Ce cauta gunoaiele astea in invatamant?

    RăspundețiȘtergere